• Av. de Madrid, 52 baixos · 08028 Barcelona
  • 934094291
  • info@emaascensors.com
Manteniment
img_manteniment

EMA, empresa de manteniment d’ascensors a Barcelona, posa a la seva disposició els seus 50 anys d’experiència en el sector, amb un personal altament qualificat en el manteniment d’ascensors, operant en Catalunya i especialment a la ciutat de Barcelona i la seva àrea metropolitana.

 

EMA, empresa manteniment i instal·lació d’ascensors a Barcelona, dona suport a l’activitat diària dels seus clients, establint una relació basada en els conceptes: PROFESSIONALITAT, EFICIENCIA, QUALITAT, RESPOSTA AMB EFICÀCIA, PREUS COMPETITIUS I ESCOLTANT LES NECESSITATS DELS NOSTRES CLIENTS.

Per l’acompliment d’aquestes premisses, el nostres clients gràcies al nostre experimentat equip comercial, son assessorats de manera constant en tots els processos de col.laboració, amb l’objecte de trobar la solució que optimitzi els beneficis de la seva activitat.

 

EMA empresa de manteniment d’ascensors a Barcelona, disposa d’una Central de Trucades 24h., que està a la seva disposició ininterrompudament i permet una comunicació a l’instant davant de qualsevol necessitat. Una flota de vehicles assistirà les seves instal.lacions en el menor temps possible.

A les nostres modalitats de Contractes de Manteniment i Serveis Complementaris, trobaran el que millor s’adapti a les seves necessitats.

TIPOLOGIES

ESTANDARD

Tingueu la seguretat de ser atesos tots els dies de la setmana.

TOT-RISC

EMA empresa d’instal•lació i manteniment d’ascensors a Barcelona, és la modalitat de contracte més completa, que li permetrà estar assegurat davant qualsevol incidència aconseguint un perfecte control de costos.

Les nostres prioritats en el servei

Seguretat en la instal·lació
Prestacions adequades
Confort de viatge
Estètica
Proposta de millora
Economia